De returnwedstrijd tegen S&O PTT 2 vond plaats onder wat vreemde en minder leuke omstandigheden.team 1 abtf
Onze ontmoetingsruimte was in beslag genomen door het Stembureau, dus moesten we genoegen nemen met een plaatsje op de gang.
Voor onze gasten was dat natuurlijk minder prettig, hoewel we ze wel ingeseind hebben hierover.

In tegenstelling tot de uitwedstrijd had de PTT 2 nu een derde toch wel sterke speler erbij, Bert Wenneker.

Harry;
Won tegen Hans Huting vrij gemakkelijk. Tegen Bert Wenneker ook wel, maar in 3 games.
Tegen Paul van Dinteren had Harry het een stuk moeilijker en verloor na een zeer spannende strijd in 3 games.
Hij verdedigde tegen de aanvallende Paul sterk, maar de aanval en de spinballen van Paul gaven toch de doorslag.
Het dubbel met Lotte Jensen was helaas niet best van onze beide spelers. Zij hadden echt kunnen winnen, maar de returns misten ze te vaak.

Alan:
Alan had zijn avond niet. De overtuiging en de explosiviteit ontbraken, hetgeen hem meestal sterker maakte.
Tegen Paul en Bert werd verloren, maar gelukkig won hij wel van Hans met ruime cijfers.

Peter:
Hij blijft zijn goede vorm behouden. 3 wedstrijden werden gewonnen, en vooral tegen Paul was dat een heerlijke revanche.
Tegen Hans was Peter wel een beetje slordig, want 1 game moest hij afgeven aan Hans.

Onze echte concurrent is de Spil die ons al genaderd is. En wellicht streven ze ons voorbij omdat 6-4 tegen de PTT2 te weinig punten opleverden.