Met zijn 2-en , Alan en Peter, gingen we naar de Witsenstraat in Arnhem om tegen de S&O PTT1 te spelen.team 1 abtf
Het werd een moeilijke avond, omdat we al met 3-0 achter stonden.

Joop moest zich afmelden, omdat hij door de griep geveld was. Harry was verhinderd en invaller Lotte kon ook helaas niet.
We speelden tegen Linda Cornelissen, Nico Peters en Tineke Vink.

Alan begon tegen Linda en hoe goed Alan ook speelde, Linda speelde ietsje beter. Alles lukte bij de fanatieke Linda.
Daarna stonden we dus al met 4-0 achter! Wat zou de rest van de avond ons brengen? Een gelijkspel, verlies of toch een klein winstje?
Vervolgens moest Peter tegen de taaie Nico. Het werd een partij in 3 games, want in de 2e lukte het van geen kant. Gelukkig in de 3e game liep alles weer gesmeerd voor Peter.
Alan moest tegen Nico hopen op een goede vorm, want thuis had hij verloren tegen Nico.
Gelukkig liep het goed af voor een geconcentreerde Alan. In 2 games maakte hij korte metten van Nico.
We wonnen beide van Tineke en dat ging vrij makkelijk, net als in de thuiswedstrijd.
Tegen de zeer goed spelende Linda had Peter ook geen antwoord. Na 3 games moest hij het hoofd buigen.
De dubbelpartij speelden we als laatste partij en het stond 5-4 voor PTT. Dus moesten we winnen om nog enig goed resultaat te behalen. En dat lukte goed, omdat we allebei rustig bleven en zeer geconcentreerd speelden.
Met de einduitslag 5-5 waren we achteraf toch tevreden!
Onze concurrent Spil zit ons heel dicht op de hielen, maar we hebben nog een thuiswedstrijd tegen hen tegoed.