team 1 abtfBij deze wedstrijd tegen Nico Bertsen, Salvator Pausania en Jos Hendriks viel Lotte in voor Harry en Joop voor Peter. Dat pakte niet ongunstig uit, want Lotte won drie partijen en Joop twee. Alan was op dreef en won er ook drie. De dubbel was voor Joop en Alan. 9-1 derhalve!

De enige verliespartij dus voor Joop tegen Jos Hendriks, die een zinderend slot in de eerste game met 25-27 won. De tweede game won Joop vrij gemakkelijk, maar de derde was weer voor Jos, weer met nipt verschil. Met Nico en Salvator had Joop niet zo veel moeite.

Alan speelde fantastisch tegen de strak smashende Jos met veel spinballen, die door Jos veelvuldig over de tafel werden geretourneerd. Ook hij had het niet zo moeilijk tegen Nico en Salvator.

Lotte speelde zo mooi rustig tegen Jos met haar vaak geduldige spel en mooie lange forehand spinballen; daar had Jos geen kijk op. Ook voor haar twee regulieren overwinningen tegen Nico -die deze avond niet erg op dreef was- en Salvator, voor wie de tweede klas toch wat te veel van het goede is.

Na een moeizame eerste game (25-23) was de tweede een gemakkelijke prooi voor Alan en Joop.

Nu had Spil de dag ervoor met 10-0 gewonnen van deze tegenstander (een inhaalwedstrijd), zodat het toch weer iets spannender wordt voor wat betreft plaats 1 in deze klasse. Ook NOM 2 is nog lang niet kansloos.