team 1 abtfMet een gelijk spelletje zouden wij op voorhand al tevreden zijn geweest, want Spil 1 heeft een wel heel erg sterke speler voor de tweede klasse in hun team. Maar omdat deze ziek bleek te zijn, speelden wij tegen Henny van Rossum, Frans Hendriks en invaller Wim ten Dam.

Het wedstrijdverloop verliep enigszins rommelig, omdat de invaller ook op tafel 2 in zijn eigen team moest spelen.

Joop begon tegen Wim, en won na een gemakkelijke eerste game ook de tweede, waarvoor hij wel veel harder moest werken. Zijn wedstrijden tegen Henny en Frans gingen wat makkelijker. Maar alle drie de partijen in twee games gewonnen.

Peter startte tegen Henny; kwam in de spannende eerste game net op tijd langszij, en besloot in de tweede game na een in eerste instantie gelijk opgaande strijd, deze toch met ruim verschil te winnen. En dan zijn partij tegen Frans. Hij had via de groepsApp al had laten weten: "Vanavond zal ik alles in het werk stellen, om Frans Hendriks te verslaan!!" (gewoon als een sportieve revanche, hoor). Hij tafeltenniste zijn wens naar de werkelijkheid: Hij won. Wim dwong Peter echter tot een 3-gamer met zijn verraderlijke backspin slagen. Peter sloeg zich echter in de derde game er dapper doorheen.

Harry schoof goed mee tegen dit "schuif-team": Tegen Wim een gewonnen twee-gamer maar tegen Henny een verlies in twee. Henny schoof hier iets beter. Tegen Frans ging het weer wat makkelijker, ook omdat Frans een wat lusteloze tegenstand bood. Daar profiteerde Harry goed van met slim spel op de forehand van Frans.

Peter en Joop gingen als laatste partij van deze avond dubbelen tegen Henny en Frans. Dat ging vooral in de derde game van een leien dakje, mede door prima spel van Peter.

Een onverwacht grote overwinning werd daarna besloten met een gezellige nazit, waarbij ook andere Spil-spelers aanwezig waren en waarmee Joop zeer oude tafeltennisherinneringen ophaalden, waarbij menig oud-spelers van de ABTF de revue passeerden.

Momenteel staat ETAC 1 dik bovenaan in de tweede klasse.