team 1 abtfDeze avond moesten Harry, Alan, Joop en Lotte (dubbel met Alan) proberen de promotieconcurrent NOM 2 met Daan ten Hooven, Issa Kananji en Henk de Haan achter zich te houden. En zoals de titel al verraad, dat lukte niet echt.

Harrie had een goede avond en won van Daan en Henk. Vooral tegen Daan was dat een knappe prestatie. Alan verloor nipt van Daan in de derde game; Hij speelde een goede partij met mooie rally's, maar tegen Daans verraderlijke diagonale backhand van de steeds beter in zijn ritme komende Daan bleek hij niet opgewassen. Joop had niet veel in te brengen tegen Daan, die er tegen Joop weer ouderwets op los sloeg.

Voor Henk waren Joop en Alan een maatje te groot, Onze beste man van deze avond, Harrie, had daarentegen zeer veel moeite met" Henkie Topspin": 23-21 in de derde game! Tafeltennis blijf een raar spelletje!

De derde opponent, Issa, bleek voor ons alle drie een onneembare muur. Alan won nog wel de eerste game tegen de uit Syrië afkomstige speler, maar was vervolgens 2 keer kansloos. Joops huidige vormcrisis maakte hem vrij kansloos en Harry kwam net iets te kort. Wel speelden Joop en Harry prachtige lange rally's tegen hem, die af en toe met publiekelijk applaus werden afgerond. Harry werd zelfs enkele malen persoonlijk door Issa gefeliciteerd, die daarvoor tussen de raly's door naar Harrie toekwam om zijn waardering via lijfelijk contact te laten blijken!

Zeer verrassend, bleken Lotte en Alan in de dubbel veel te stek voor de beste 2 spelers van de NOM. Het ging zo voorspoedig, dat zij een zeer ruime voorsprong in de tweede game uit gemakzucht nog weg leken te gaan geven. Zij werden "geholpen" door 2 weggevertjes van de tegenstanders op het einde van deze game. Maar.....een zeer knappe overwinning van dit duo! Zij speelde het slim en goed.