team 1 abtfOmdat Leo Jacobs diezelfde avond vanwege rugklachten toch maar afzag van spelen, bleven voor ons alleen Paul van Dinteren en Hans Huting over als tegenspelers. Zij namen het op tegen Joop, Peter en Harry.

Paul bleek deze avond een maatje te groot voor Joop en in de derde game uiteindelijk veel te sterk voor Harry. Ook was hij, weer in 3 games, net iets beter dan Peter, die vanaf het competitiebegin het beste tafeltennis laat zien bij ETAC 1.
Dat zijn dan ook de enige punten voor PTT 2, die avond, want wij wonnen alle drie van Hans Huting. Peter en Joop met overtuiging, Harry daarentegen maakte het nogal spannend, door het op een 3-gamer te laten aankomen.

Met een 4-6 voorsprong voor ons moesten Harry en Peter het laatste punt via de dubbel (die als laatste werd gespeeld) binnen zien te slepen. En dat lukte hen nipt in 3-games via een netbal bij een 20-21 voorsprong! Dat was mazzel, dus.

Vooral de wedstrijd Peter-Paul en de dubbel waren mooi om te zien en zeer spannend. Een lekker biertje (voor Joop een Leffe tripel zelfs) na afloop sloot een geslaagde tafeltennisavond af.