team 1 abtfDe laatste wedstrijd alweer van de competitie 2017-2018. Wij gingen naar Huissen Zand om te spelen tegen het al gedegradeerde team HuissenZand 3. Wij konden ook al geen kampioen meer worden, zelfs al zouden wij met 0-10 winnen, dus speelden wij om de baard van de keizer.

We hebben het kampioenschap niet gered!team 1 abtf
Spil 1 met Geert van Leeuwen, Henny van Rossum en Frans Hendriks bleken in deze kampioenswedstrijd te sterk.
Van harte gefeliciteerd Spil 1 !!

team 1 abtfVoor NOM2 traden deze keer aan: Harm Koudenburg, Daan ten Hooven en Saeed Boulos. Behalve Daan dus 2 andere tegenspelers dan bij de thuiswedstrijd, waar het nog 5-5 werd.

De returnwedstrijd tegen S&O PTT 2 vond plaats onder wat vreemde en minder leuke omstandigheden.team 1 abtf
Onze ontmoetingsruimte was in beslag genomen door het Stembureau, dus moesten we genoegen nemen met een plaatsje op de gang.
Voor onze gasten was dat natuurlijk minder prettig, hoewel we ze wel ingeseind hebben hierover.