team 1 abtfMet nog 2 wedstrijden te gaan en 9 punten voorsprong op concurrent Velp 2 moeten we nog even goed ons
best doen, om het kampioenschap in de 2e klasse ABTF te bewerkstelligen.

team2Omdat John D op vakantie was, Safa moest invallen in het eerste team en Walewein aan een vrouw met glinsterende ogen, mooie vochtige lippen en een mooi heet lijf gezeten had en daardoor dus op de bank lag met griep, moesten John J en Piet met z'n tweeën aantreden tegen het zesde van TT Nijmegen.

Berry de tegenstander had ook aan die vrouw gezeten maar was wel aanwezig anders waren we wel heel vroeg klaar. Vergezeld met zijn teamgenoten Marielle en Tim probeerden ze 8 punten mee naar huis te nemen om in de 2e klasse te blijven.
Piet begon zijn eerste wedstrijd tegen Tim en ging er met 3 games vanaf door veel fouten en mopperen op zichzelf. Advies van Tim aan Piet was om dat mopperen niet meer te doen.

John zag zijn eerste wedstrijd verloren gaan in 5 games. Rest van de partijen waarbij John erg goed speelde kon hij toch geen vuist maken en verloor de rest van zijn wedstrijden ook.
Het dubbel ging in 4 games verloren dus ook dit is niet het droomdubbel.

Piet had het advies van Tim goed in zijn oren geknoopt en won van de zieke Berry en de leuke Marielle. Eind uitslag 2-8 dus klassenbehoud voor Nijmegen, maar onvermijdelijke degradatie van ons team naar de 3e klasse.
Volgend seizoen maar weer kampioen worden met of zonder Safa, die overigens een wedstrijd won bij het eerste en de heren in de eerste klasse blijven. Goede prestatie ondanks de blessure van Frank.

Maar het was een erg gezellige avond met sympathieke tegenstanders die zo blij waren met de 8 punten, dat ze hielpen met de tafels opruimen. Onder het genot van een paar biertjes en Radlers waren we het met de tegenstanders eens dat het wel een leuke competitieronde was.

Greetings the Butcher.

Gisteravond 27 november moesten we het opnemen tegen Henk, Harm en Antonio van de NOM 2.team 1 abtf
Gelukkig was Joop van de partij, maar hij was nog helemaal niet hersteld van zijn bronchitis.

Hoewel hij doodmoe was en na elke partij naar adem moest happen, heeft hij het toch voor elkaar gekregen alle drie de partijen te winnen. Het gaat dus de goede kant op, omdat we nog 2 wedstrijden moeten spelen voor het kampioenschap; tegen Hobbit 2 en Trefzeker 1. Alleen in zijn eerste partij tegen Antonio moest hij nog zijn kortademigheid overwinnen, want die werd in 3 sets beslist.

Lotte als onze invaller kon ook gelukkig spelen (zowel Alan als Harry waren verhinderd) en speelde 2 fantastische partijen tegen Harm en Henk. Vooral tegen de taaie Harm moest Lotte keihard werken en na 3 sets kon zij juichen.
Tegen Antonio wat later op de avond, was de pijp leeg bij Lotte, ze was moe en op dat dode rubber van Antonio had ze geen vat.

Peter bevestigde zijn goede vorm door alle drie de tegenstanders te verslaan, maar oooh, wat had hij het moeilijk tegen Harm. Tegen Henk en Antonio ondervond hij geen problemen.

Het dubbel Lotte/Peter functioneerde goed en met 14-21 en 12-21 was de partij zo geklaard.
We staan er momenteel zeer goed voor, maar we krijgen nog 2 pittige tegenstanders, die het ons zeker nog moeilijk willen maken.

Vrijdag 23 november stond de kraker ETAC 2 – Shot 3 op het programma. team2
Uit bij Shot waren de resultaten niet om over naar huis te schrijven, maar resultaten uit het verleden bieden
gelukkig geen garantie voor de toekomst.