De verwachtingen voor de derde klasse zijn hoog gespannen, maar de start is wat moeizaam.team2

team 1 abtfDe derde wedstrijd van het voorjaar 2019 spelen Harry, Peter en Joop tegen Richaerd ven de Enk, Wilfried Leeman en Jos Bierman. Wij schatten in dat er wel wat puntjes te halen waren.

Richard speelde eerst tegen Harry en won deze overtuigend, hoewel Harry in de derde game even vleugeltjes had en met 5-11 deze game won. Tegen Joop en Peter moest ie echte alle beschikbare zeilen bijzetten, want Joop dwong hem tot een 5-gamer, nadat Joop Richard in de eerste game eenvoudig had weggetikt. Dit bleek niet vol te houden, want Richard is natuurlijk ook niet de eerste de beste: hij staat op 100%! Hij ging wat voorzichtiger spelen en won uiteindelijk de vijfde game met 11-9. Het was een mooie spannende partij, met veel harde slagen van Richard en vaak verrassende returns van Joop. Voor Peter gold hetzelfde min of meer. Met goed spel wist Peter 1 game te winnen en de vierde met minimaal verschil (12-10) te verliezen.

team 1 abtfDit is de wedstrijd die vorig seizoen twee maal in een gelijk spel eindigde. Nu traden voor ETAC aan: Alan, Lotte en Joop. Voor Velp: Dominique, Harrie en Jean Paul.

Onze eerste wedstrijd na promotie in de 1e klasse. En eindelijk de puntentelling tot de 11 punten!team 1 abtf
Het zou pittig worden voor Lotte, Harry en Peter.