team 1 abtfEen wedstrijd tegen team 1 van Huissen Zand: altijd moeilijk! Joop, Lotte en Alan moesten zien te voorkomen dat het wederom een verlies met 0-10 of 1-9 zou worden tegen Jan Meeuwsen, Adissa Lasisi en Rob Welman. Zoals de titel van dit verslag al verraadt, het lukte wederom niet.

team3Na bijna een maand geen competitie gespeeld te hebben, was onze tegenstander Gazelle1. Voor het eerst met Harry die helemaal hersteld is van zijn blessure.

Op woensdagavond 26 februari moesten we (Alan Cheng, Peter de Kort en invaller Marcin Otto) team 1 abtf
het opnemen tegen Bert Groothulze, Ruud Meijer en Johan Sip. Ons team heeft te kampen met blessures en ziekte, zodat Marcin werd gevraagd om in te vallen, hetgeen hij ook graag doet. Bedankt Marcin!
Deze wedstrijd werd wederom een positieve verrassing, omdat Alan dit keer de Man of the Match werd met drie overwinningen en de overwinning in het dubbel samen met Peter. Echt een geweldige goede prestatie Alan!!

team 1 abtfWoensdag 19 februari een wedstrijd tegen NOM 1; een voor ons altijd zeer moeilijke tegenstander waartegen wij nooit veel punten scoren. Helaas kwam dat nu ook weer uit, door toedoen van Evert Abbas, Berry Schrijven en Johan van Schaik van NOM 1. Joop, Alan en Marcin (ingevallen voor de zieke Peter) mochten deze keer aantreden.