ABTF zeskampOp 19 december jl. heeft tafeltennisvereniging Hobbit de zeskamp georganiseerd. Na jaren van een zeskamploze periode hebben zij de draad weer opgepakt en organiseerden zij die dag dit evenement voor klasse 1 en klasse 2. Voor klasse 1 deden meer Rob Welman, Jos Bierman, Richaerd van de Enk, Joop van Osch, Felix Peters en John Barten. Vanwege de vele afzeggingen van hoger geplaatste spelers mochten de 3 laatst genoemde akte de présence geven.

Er werd op 3 tafels gespeeld dus de vaart zat er goed in bij beide klassen. Men mag wel spreken van een zeer geslaagde en gezellige avond; na de voorjaarscompetitie willen zit dit herhalen. Hulde voor De Hobbit!

De uitslag is als volgt: 1) Rob Welman, 2) Felix Peters, 3) Richard van de Enk, 4) Joop van Osch, 5) John Barten en 6) Jos Bierman.

Categorie-afbeelding
ETAC1- TCB3
vr 01 okt » 20:00
Categorie-afbeelding
Westa2- ETAC2
vr 01 okt » 20:15
Categorie-afbeelding
ETAC1- BIT.nl9
vr 08 okt » 20:00
Categorie-afbeelding
TCB4- ETAC2
vr 08 okt » 20:00

Game 11 - de tafeltennisexpert(deze link verwijst naar een NIET beveiligde website!)

De Game11 Store in het centrum van Nederland is met een  oppervlakte van 250 m2 een van de grootste  tafeltenniswinkels en showrooms van Europa.

De Store wordt het warenhuis op het gebied van tafeltennis,  waar alle grote merken zoals Butterfly, Stiga, Donic, Andro, Tibhar, Xiom, Joola, Neubauer, 729, DHS etc, vertegenwoordigd zullen zijn.
Butterfly